• Work hard, play hard!
    Work hard, play hard!

Salesforce Marketing Cloud Consultant

Werken voor de best gewaardeerde Salesforce Partner en aan de meest uitdagende Cloud oplossingen? Profit4SF is op zoek naar een gedreven Salesforce Marketing Cloud Consultant die onze klanten wil helpen binnen het Salesforce platform; Marketing Cloud. Ben je communicatief vaardig en weet je business goed te vertalen naar klantbehoeftes? Dan is dit een positie voor jou bij een TOP bedrijf!

Wat doe je als Salesforce Marketing Cloud Consultant?
Als Marketing Cloud Consultant help je onze klanten met het realiseren van hun gepersonaliseerde marketing ambities over alle kanalen heen. Je rol is deze marketing vraagstukken bij onze klanten in te richten binnen het Salesforce Marketing Cloud platform. Als expert help je bij het inventariseren van de multi channel customer journeys en bijbehorende campagnes. Je geeft advies over hoe te reageren op e-mail, twitter, facebook en mobiel. Je helpt campagnes op te zetten, inhoud te publiceren en de resultaten te analyseren. Je geeft advies over hoe interacties, vanuit elk kanaal, te interpreteren en de bezoekers realtime van de nodige relevante content te voorzien tijdens zijn reis. Als marketing cloud consultant toon je aan welke impact de marketing inspanningen op het bedrijfsresultaat hebben gehad.

Wie ben jij als Salesforce Marketing Cloud Consultant?
 HBO of WO studie afgerond in bijvoorbeeld Commerciële Economie, Business en Management of een vergelijkbare richting
Aantoonbare Salesforce Marketing Cloud ervaring of vergelijkbare ervaring
 Salesforce certificaten (bijv. Sales Cloud en/of Marketing Cloud)
Ervaring met HTML en verschillende Salesforce clouds

 Gedreven en communicatief vaardig

Goede communicatieve en presentatie skills

 Representatief en analytisch vermogen

 
Rijbewijs B
 
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij jou als Marketing Cloud Consultant?
Wij bieden je een gevarieerd arbeidsvoorwaardenpakket zodat jij je werk goed kunt uitvoeren en dat je privé een ontspannen leven kunt leiden. Verder vinden wij het belangrijk om te investeren in jouw
ontwikkeling want alleen dan kunnen we echt samen successen behalen.
 
Wie is Profit4SF?
Profit4SF is de enige Salesforce Gold Partner in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in Salesforce. Vanuit een full service concept helpen wij onze klanten. Van advies, implementatie, maatwerk tot aan training & support.
 
Solliciteren
Kom jij ons team versterken met jouw kennis en kunde? Wij kunnen niet wachten om met je in contact te komen. Neem contact op met Sanne Cuijten, Corporate Recruiter via 06 – 15 34 25 20.Direct je cv mailen kan ook naar: sanne.cuijten@profitnederland.nl.

Sollicitatie formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.