Lead Salesforce Consultant

Wil jij als Lead Salesforce Consultant verder groeien bij een innovatieve best gewaardeerde Salesforce partner van Nederland? Profit4SF is door haar enorme groei op zoek naar een Lead Salesforce Consultant die graag een stap verder wil zetten in zijn of haar carrière. Ben je een gedreven Lead Salesforce Consultant met kennis van Salesforce.com technologie, leidinggevende componenten en gevoel voor de business? Dan is Profit4SF een perfecte organisatie om een stap verder te zetten in jouw carrière!

Over de functie
Als Lead Salesforce Consultant ontwerp en implementeer je Salesforce.com oplossingen voor kleine en grote klanten. Daarnaast ben je in staat leiding te geven aan junior Salesforce Consultants en hen te begeleiden in hun dagelijkse werkzaamheden. Verder bestaan je werkzaamheden onder andere uit inventarisatie en analyse van behoefte, advies over de oplossingen, configuratie, coaching en training. Jij als Lead Salesforce Consultant vertaalt business behoeften naar oplossingen in Salesforce en draagt deze uit binnen de organisatie. Daarbij maak je gebruik van jouw kennis van sales, marketing en serviceprocessen én Salesforce.com technologie. Als Lead Salesforce Consultant ben je in staat een implementatietraject van het begin tot het einde te overzien en te managen.

Binnen jouw Salesforce team ben je verantwoordelijk om samen de oplossing op tijd en binnen het budget te implementeren. De werkzaamheden worden voornamelijk op ons kantoor in Utrecht uitgevoerd waar al onze Salesforce Consultants werkzaam zijn. Daarnaast heb je afspraken met onze klanten om de voortgang van Salesforce implementaties te bespreken. Kijkend naar onze Consultants hebben zij naast CRM-kennis ook verstand van Force.com applicatieontwikkelingen en integratie. Hierdoor kunnen oplossingen worden geïmplementeerd volgens het full-service model.

Wie ben jij als Lead Salesforce Consultant?
Afgeronde HBO of WO studie in bijvoorbeeld Commerciële economie, Media technologie of een vergelijkbare richting
+/- 4 tot 5 jaar aantoonbare Salesforce ervaring
Minimaal 2 Salesforce certificaten (bijv. Sales Cloud en Service Cloud)
Goede communicatieve en analytische vaardigheden

Je bent gedreven en wilt graag doorgroeien in je vakgebied

 
Rijbewijs B
 
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij jou als Lead Salesforce Consultant?
We weten jouw kwaliteiten op waarde te schatten en betalen daarom een uitstekend salaris. Verder krijg je alles wat je nodig hebt om je werk succesvol te kunnen doen zoals een laptop en een leaseauto. Belangrijker is dat we bij Profit4SF graag investeren in jouw ontwikkeling en successen vieren met een wekelijkse borrel of een personeelsfeest. Verder bieden we:
 Een vast contract
 
Vaste dertiende maand of extra vakantiedagen
 8% vakantiegeld
 26 vakantiedagen per jaar
 Leaseauto of een aantrekkelijke mobiliteitsvergoeding
Laptop
 Collectieve pensioenregeling inclusief werkgeversbijdrage
 Cursussen of opleidingen naar behoefte.
 
Wie is Profit4SF?
Profit4SF is de naam die staat voor business professionals in het vakgebied Salesforce. We geloven in de Cloud CRM-oplossing van Salesforce.com en hebben ons als innovatief bedrijfsonderdeel volledig toegelegd op het implementeren van Salesforce applicaties.
 
Wij zijn een gecertificeerde Salesforce Partner. Vanuit een full service gedachte helpen wij onze klanten. Van advies, implementatie, maatwerk tot aan training & support.
 
Solliciteren
Samen met gepassioneerde collega’s werken wij iedere dag aan de ontwikkeling van Salesforce technologieën. Wil je met jouw senioriteit ons team komen versterken? Neem dan contact op met Sanne Cuijten, Corporate Recruiter via 06 – 15 34 25 20. Direct je cv mailen kan ook naar: sanne.cuijten@profitnederland.nl.

Sollicitatie formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.