Junior Ontwikkelaar Salesforce

Werken voor de best gewaardeerde Salesforce partner van Nederland? Profit4SF heeft al de kennis in huis rondom Salesforce en is voor uitbreiding op zoek naar een Junior Ontwikkelaar. Ben jij gepassioneerd om code te ontwikkelen in Cloud computing en sta jij open om samen te werken met Senior programmeurs in een jonge en dynamische organisatie? Een baan binnen Profit4SF is een baan die jij zelf kunt vormgeven waarbij we samen jouw tour binnen Profit4SF kunnen samenstellen. Verder zijn wij in staat om verschillende cursussen en trainingen te faciliteren zodat jij als ontwikkelaar kunt groeien binnen onze organisatie!

Over de functie
Als Junior Ontwikkelaar programmeer je in Apex. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën en werkt klantgericht met verschillende opdrachtgevers. Voor deze positie vragen we uiteraard geen werkervaring, maar je dient wel relevante stages en een afstudeeropdracht te hebben afgerond. Daaruit moet blijken dat je met interessante technieken bezig bent geweest en daarvoor de nodige software hebt ontwikkeld in bijvoorbeeld Java, .Net of Javascript. Verder verwachten we dat je bekend bent met: TDD, Agile, Salesforce, Consultancy en Cloud. 

In deze functie krijg je persoonlijke aandacht en begeleiding door je directe collega’s. Dit betekent dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak. Hierin faciliteren wij trainingen en cursussen die jij nodig hebt om jouw tour binnen Profit4SF tot een succes te laten leiden!

Wie ben jij als Junior Ontwikkelaar?
Afgeronde HBO of WO studie in bijvoorbeeld Informatica, ICT of een vergelijkbare richting
Ervaring tijdens school en stageprojecten rond Java, .NET, Javascript, Angular of Heroku
Je bent gedreven en wilt graag doorgroeien in Cloud computing
Goede communicatieve en analytische vaardigheden
Je bent een teamplayer met gezelligheid, maar ook professioneel
Rijbewijs B
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij jou als Junior Ontwikkelaar
We weten jouw kwaliteiten op waarde te schatten en betalen daarom een uitstekend salaris. Verder krijg je alles wat je nodig hebt om je werk succesvol te kunnen doen zoals een laptop en een leaseauto. Belangrijker is dat we bij Profit4SF gaan investeren in jouw ontwikkeling want alleen dan kunnen we echt samen successen behalen.

Wie is Profit4SF?
Profit4SF is de enige Salesforce Gold Partner in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in Salesforce. Vanuit een full-service concept helpen wij onze klanten. Van advies, implementatie, maatwerk tot aan training & support.

Solliciteren
Samen met gepassioneerde collega’s werken wij iedere dag aan de ontwikkeling van onszelf en de organisatie. Wil je met jouw kennis en ervaring ons team komen versterken? Neem dan contact op met Sanne Cuijten, Corporate Recruiter via 06 – 15 34 25 20. Direct je cv mailen kan ook naar: sanne.cuijten@profitnederland.nl.

Sollicitatie formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.