Sales Cloud

Sales Cloud is de CRM-oplossing van Salesforce die uw bedrijf ondersteunt tijdens het gehele verkoopproces. Alle gegevens van een relatie, inclusief de contactmomenten en de verkoopkansen bij dit bedrijf. Sales Cloud is een CRM systeem dat draait in de Cloud en is overal ter wereld via de smartphone, tablet, laptop en desktop toegankelijk. Hierdoor heeft u altijd de beschikking over de actuele gegevens.

Sluit betere deals

Overzicht van alle relaties
Met Sales Cloud wordt alle gerelateerde informatie vastgelegd en heeft u een 360 graden klantbeeld. Welke campagnes heeft deze relatie gehad? Welke contactpersonen werken daar en wat is hun rol? Is er e-mail communicatie met deze relatie geweest. Maar ook inzicht in afspraken, bezoekverslagen, verkoopkansen, offertes en orders bij deze relatie.

Beheer uw verkoopkansen
Zie in welke fase de verkoopkans zit, welke diensten of producten zijn populair, wie is de concurrentie is en wat voor potentiële omzet zit er nog in de pipeline? U heeft toegang tot de meest recente informatie zodat u elk salesgesprek goed voorbereid tegemoet kunt gaan en elke deal positief kunt afsluiten.

Werk samen aan deals
Deel kennis door gebruik te maken van Chatter, het interne communicatiemiddel van Salesforce. Iedere salesmedewerker kan zijn input geven over de deals en zijn kennis toevoegen. Ook door middel van opportunityteams kunnen twee of meer medewerkers samen zoveel mogelijk deals binnen halen en elkaar up-to-date houden.

Werk samen met partners aan verkoopkansen
Door middel van de Partner Community kunt u samen met uw partners aan verkoopkansen werken. Hierdoor heeft u een duidelijk overzicht waar uw partners mee bezig zijn.

Krijg meer leads

Lead Management
Met Sales Cloud heeft u een duidelijk onderscheid tussen leads en klanten. Beheer de leads, neem contact op en kijk of de lead interesse heeft in uw dienst of product. Rapporteer op deze data en verbeter uw Lead Nurturing.

Van websitebezoeker naar klant
Door de bezoeker een contactformulier te laten invullen of wanneer een bezoeker een whitepaper download, krijgt u gegevens van de bezoeker die u kunt gebruiken om de bezoeker te informeren naar uw diensten/producten. Door gebruik van web-to-lead kunt u de gegevens die een bezoeker achterlaat op uw website toevoegen als lead.

Verhoog uw productiviteit

Bekijk onderweg alle gegevens van uw relaties
Salesforce werkt in de cloud en is daardoor voor elk device met een internetverbinding toegankelijk. Bekijk voordat u naar binnen stapt bij de klant nog de laatste gegevens of bewerk de laatste inzichten via mobiel of tablet.

E-mailintegratie
Sales Cloud kan worden verbonden met Gmail (G Suite) en Microsoft Outlook. Mail vanuit Sales Cloud naar de leads en klanten of voeg e-mails vanuit Gmail of Microsoft Outlook toe aan uw Salesforce omgeving.

Neem beslissingen op basis van data

Rapporten en Dashboards
Dashboards geven in een oogopslag realtime-inzicht in uw bedrijf. Graaf dieper met gedetailleerde rapporten die door iedereen kunnen worden gemaakt. En krijg toegang tot deze rapporten en dashboards vanaf elke locatie.

Bezoeks- en gespreksverslagen
Houd alle details van bezoeken en (telefoon)gesprekken vast in bezoeks- en gesprekverslagen. Hierdoor is het altijd inzichtelijk wat u met de klant heeft afgesproken en vergeet u geen enkel detail meer.

 

More information?

Would you like to receive more information or get in touch with us?