• Salesforce Training
    Salesforce Training

Salesforce Training

Bij Profit4SF delen wij graag onze kennis van Salesforce met de klant. Lees hier onze verschillende opties voor Salesforce trainingen. 

Salesforce Gebruikerstraining
Een goed ingericht systeem is niks waard als niemand het gebruikt. Om een goede gebruikersadoptie te realiseren adviseren wij onze klanten om voor de livegang een Salesforce Gebruikerstraining af te nemen. In deze training worden alle toekomstige gebruikers klaar gestoomd om Salesforce zo goed mogelijk toe te passen in hun dagelijkse werkzaamheden. Een Salesforce training van Profit4SF is volledig op maat, wat inhoudt dat deze wordt aangepast naar de inrichting en processen van de klant. Deelnemers van de gebruikerstraining krijgen ieder een Salesforce handleiding waardoor zij altijd de mogelijkheid hebben om deze te raadplegen op het moment dat dit nodig is. Ook voor nieuwe werknemers is dit uiteraard handig zodat zij gelijk naslagwerk hebben waarmee zij aan de slag kunnen.

Salesforce Training Rapporten/Dashboard Training
In de Rapporten/Dashboard Training van Profit4SF krijgt een gebruiker een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden die Salesforce biedt voor het bouwen van rapporten en dashboards. Door het bouwen van specifieke rapporten krijgt u betere inzichten in uw Salesforce data. Maak deze data grafisch door verschillende rapporten met bijbehorende grafieken in een dashboard te zetten.

Salesforce Training Admin
In de Rapporten/Dashboard Training van Profit4SF krijgt een gebruiker een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden die Salesforce biedt voor het bouwen van rapporten en dashboards. Door het bouwen van specifieke rapporten krijgt u betere inzichten in uw Salesforce data. Maak deze data grafisch door verschillende rapporten met bijbehorende grafieken in een dashboard te zetten. Zou u graag basis administrator skills willen ontwikkelen? Dan is een Salesforce Admin Training misschien iets voor u. In deze training leert u de volgende aspecten:

Velden aanmaken
Pagina lay-out veranderen
Validatieregels maken
Formule velden aanmaken
Totaaloverzicht velden aanmaken
Lead conversie proces maken en aanpassen
Gerelateerde lijsten toevoegen en aanpassen
Simpele automatiseringen bouwen