• Salesforce
    Salesforce

De mogelijkheden van Salesforce

Salesforce oplossingen brengt een scala aan cloudgebaseerde tools waarmee je team meer deals binnenhaalt, de productiviteit verbetert en constant nieuwe leads genereert. Geen software. Geen hardware. Geen belemmeringen.

Sales Cloud

Sales Cloud is de CRM-oplossing van Salesforce die uw bedrijf ondersteunt tijdens het gehele verkoopproces. Alle gegevens van een relatie, inclusief de contactmomenten en de verkoopkansen bij dit bedrijf.

Lees meer over Sales Cloud

Service Cloud

Klanten verwachten steeds meer van de klantenservice. Service Cloud is een Salesforce oplossing die de klantenservice ondersteund met het beheren van alle klantenvragen en zorgt voor gepersonaliseerde service.

Lees meer over Service Cloud

Community Cloud

Online communities bieden een grote toegevoegde waarde voor servicegerichte organisaties. Organisaties zijn zo in staat ondersteuning te bieden wanneer de klant, partner of medewerker daar behoefte aan heeft.

Lees meer over Community Cloud

Field Service Lightning

Veel bedrijven verliezen geld, efficiency en klanttevredenheid omdat hun field service los is gekoppeld van het CRM systeem en er weinig tot geen samenwerking is. Field Service Lightning brengt hier verandering in!

Lees meer over Field Service Lightning

Marketing Cloud

Met Marketing Cloud kunt u marketing via e-mail, mobiel, sociale media, advertenties en internet personaliseren. Maak gebruik van Artificial Intelligence (AI) om omni-channel ervaringen te creëren voor de klant.

Lees meer over Marketing Cloud

Pardot

Pardot is één van de twee marketingoplossingen van Salesforce. Creëer en beheer effectieve online marketingcampagnes en converteer uw beste leads aan de hand van een geautomatiseerde score.

Lees meer over Pardot

CPQ

CPQ staat voor Configure, Price and Quote. De CPQ module van Salesforce zorgt ervoor dat het maken en berekenen van offertes sneller, effectiever en klantgerichter uitgevoerd kan worden door verkoopmedewerkers.

Lees meer over CPQ