Van oorsprong is Wiltec een gerespecteerd partner en toeleverancier voor alle professionals in de spuiterij en oppervlakte techniek. Door de jaren heen heeft dit zich uitgebreid met meerdere productgroepen zoals Filtratie, Veiligheid, Transportpompen, Tape/Lijm & Kit, Beroepskleding en Facilitair. Wiltec is van toeleverancier uitgegroeid tot totaalleverancier. De breedte van het aanbod en de kennis en expertise zijn de onderscheidende factoren.

Doelstellingen Salesforce implementatie

Voorheen werd Lotus Notes gebruikt als CRM systeem. Daarnaast werden er veel Excel lijsten binnen de organisatie verstuurd. Dit zorgde voor weinig overzicht en omslachtig werken. Door middel van het implementeren van Salesforce wil Wiltec de volgende doelstellingen realiseren. Volledig 360 graden klantbeeld gescheiden voor alle vier de business units (Wiltec, Delo, Arvas en CoolSafety). Hiermee wil Wiltec het inzicht en de efficiency van de bedrijfsprocessen verhogen.

Profit4SF heeft in deze behoefte kunnen voorzien door de gehele salesafdeling, serviceafdeling, marketingafdeling en contact center op te nemen binnen de Sales Cloud, Service Cloud en Pardot van Salesforce om zo een oplossing te bieden voor de groei van Wiltec. Om het 360-graden klantbeeld verder te optimaliseren zijn er een aantal koppelingen gerealiseerd met onder andere Unit4.