• Profit4SF
    Profit4SF

    Uw Salesforce implementatie partner

Waarom Profit4SF

De wil om te excelleren zit in ons DNA, wij gaan voor het beste resultaat mogelijk.

1. Best in class: hoogste klantwaardering.

Op de Salesforce appexchange zijn wij op basis van de reviews van onze klanten de hoogst gewaardeerde Salesforce partners van Nederland.

 Bekijk ons op de appexchange !

 

 

 

2. Commitment: doen wat we beloven.

Implementaties op basis van een van te voren vastgesteld implementatiedagen.

3. Support: een garantie voor succes.

Profit4SF blijft uw Salesforce partner voor support gedurende de gehele lifecycle van uw Salesforce oplossingen.

Salesforce Partner Nederland

Wij zijn een Pardot Partner en één van de Salesforce Partners van Nederland. Vanuit een full service aanpak helpen wij, de Salesforce partner van Nederland, uw organisatie. Van advies, implementatie, maatwerk tot aan training & support.

Binnen een korte tijd sluit de Salesforce oplossing perfect aan op uw werkprocessen en bedrijfsdoelstellingen en bent u een enthousiaste gebruiker!

Het Profit4Salesforce Team

Leo Leijenaar

Leo Leijenaar is de "playing captain" met 3 decennia ervaring in de ICT in Marketing, Sales en Management. Hij maakte in 2010 kennis met de baanbrekende oplossingen van Salesforce en is enthousiast gebruiker en ambassadeur. In 2013 heeft hij Profit4SF opgericht met als doel om Salesforce implementaties uit te voeren op een pragmatische, no nonsense manier, waarbij klanten enthousiast zijn over het resultaat om alles uit Salesforce te halen!

06-55338250 linkedin  
Leo.Leijenaar@profit4sf.nl

Marcel Deegeling

Marcel is in zijn rol als Chief Operations Officer (COO) verantwoordelijk voor de uitvoering en oplevering van Salesforce projecten. Hij heeft meer dan 30 jaar ICT ervaring binnen het CRM vak. Salesforce kent voor Marcel geen geheimen. Of het nu Sales Cloud, Service Cloud, Marketing Cloud of Pardot betreft, hij helpt bedrijven graag met de implementatie van hun Salesforce oplossing. Marcel staat in zijn vrije tijd graag op de tennis- of golfbaan.

06-27023070 | linkedin
Marcel.Deegeling@profit4sf.nl

Ruben Leijenaar

Ruben heeft een brede kennis van het Salesforce Platform. Naast dat hij zelf implementaties heeft uitgevoerd als consultant is hij momenteel actief als sales consultant. Hierbij adviseert hij nieuwe Salesforce gebruikers om het uiterste uit Salesforce Platform te halen. Wilt u uw Sales, Service of Marketing activiteiten optimaliseren en als bedrijf accelereren, neem dan contact op. In zijn vrije tijd kijkt Ruben graag naar voetbal en speelt hij zelf hockey.

06-53869660 | linkedin
Ruben.Leijenaar@profit4sf.nl

Mathijs Spee | linkedin  

Mathijs is een gedreven Salesforce tijger, met meer dan 7 jaar ervaring als Salesforce consultant Hij heeft zich gespecialiseerd in de Marketing Cloud en Pardot modules van Salesforce en beschikt ook over de ervaring en certificaten van de Sales en Service Cloud modules. Voor al uw Salesforce vragen kunt u bij hem terecht en Mathijs zal niet eerder stoppen tot dat de klant tevreden is. In zijn vrije tijd vliegt hij graag de wereld over.

Menno Prass | linkedin 

Menno Prass werkt sinds januari 2014 als Salesforce consultant bij Profit4SF. In de rol van Senior Consultant houd hij zich vooral bezig met het projectmanagement en het begeleiden van complexe IT integraties. Door zijn ruime projectervaring in de afgelopen jaren heeft hij zich de Sales Cloud en Service Cloud volledig eigen gemaakt, waardoor hij in staat is om businessprocessen te vertalen naar de beste Salesforce oplossing.

Wouter Meijers | linkedin 

Wouter is allround CRM adviseur en Salesforce specialist. Hij opereert graag op het grensvlak van business en ICT. Houd ervan om diverse rollen te mogen vervullen voor uw project, projectleider, scrum master, lead consultant, data migratie specialist, etc. Zolang het maar om klanten gaat! In zijn vrije tijd brouwt hij graag eigen bieren of gaat hij een rondje rennen. Met als motto "Altijd in beweging" 
 

 Finmar Burger linkedin 

Finmar ondersteunt als Salesforce Consultant diverse projecten. Met zijn brede Salesforce kennis is zijn streven om altijd de best passende en klantgerichte Salesforce omgeving te realiseren. Daarnaast wilt Finmar zich blijven ontwikkelen om een specialist te worden op alle Salesforce vlakken. In zijn vrije tijd gaat hij graag uit eten of naar de film met zijn vrouw, familie of vrienden.  

Freek Kraan linkedin 

Freek is naast Salesforce implementatie consultant tevens supportmanager voor onze klanten en interne vraagbaak. Zijn ruime ervaring in diverse commerciële functies in het bedrijfsleven stellen hem in staat om de onderliggende processen en wensen van klanten snel te onderkennen en op de juiste manier te vertalen naar de Salesforce functionaliteit.In zijn vrije tijd is hij enthousiast hardloper en sportman.

Martijn Hindriksen linkedin 

Martijn is een Salesforce Consultant die passie heeft voor bedrijfsprocessen & ICT. Door zijn jarenlange ervaring met het Salesforce platform kan hij elk vraagstuk binnen het platform als oplossing configureren en implementeren. Kennis overbrengen naar de klant gedurende implementatie vind hij zeer belangrijk.
In mijn vrije tijd hou ik mijn conditie op peil door hardlopen en regelmatig te zwemmen.

Gianni Albertoe | linkedin 

Gianni is een Certified Salesforce Developer die zich zowel in een project als in een beheer omgeving prima thuis voelt. Gianni is een specialist in het configureren van Salesforce, ontwikkelen in Apex, Visualforce en Javascript. Maatwerk applicaties en interfaces met andere systemen behoort tot zijn dagelijkse taken. Gianni is enthousiast, stressbestendig en een zeer gedreven persoon die resultaatgericht en gepassioneerd te werk gaat. Je kunt Gianni midden in de nacht wakker maken om een potje te schaken!

Mitchell Deegeling | linkedin 

Mitchell is een Salesforce Consultant die zich volledig inleeft in een project en ervoor zal zorgen dat de klant tevreden zal zijn. Mitchell is een vrolijke en gedreven jongen die met u mee zal denken in het creëeren van een mooie Salesforce omgeving. Ooit is hij begonnen als Game Artist, maar is al snel een andere richting op gegaan en werkt nu met erg veel plezier en passie als Implementatie Consultant bij Profit4SF. Wanneer hij niet aan het werk is, zul je hem achter zijn pc zien gamen, games ontwikkelen of buiten zien skaten! 

Sanne Cuijten | linkedin 

Sanne is als Corporate Recruiter werkzaam voor Profit4SF. Sanne is dagelijks op zoek naar nieuwe collega's die een functie als Salesforce Lead Consultant of Salesforce Technical Consultant willen verwezenlijken. Graag komt zij met je in contact om jouw ambities en drijfveren te bespreken en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ben je geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact op met Sanne via 040 – 800 99 55!

Arno Epping linkedin 

Arno Epping ondersteunt in zijn rol als Salesforce Consultant diverse Salesforce projecten. Gespecialiseerd in Sales Cloud, denkt Arno altijd in out of the box oplossingen voor uw bedrijf. De klant staat centraal. Daarnaast wil Arno zich blijven door ontwikkelen tot een allround Salesforce specialist. Na het behalen van het Service Cloud Consultant certificaat wil hij zich ook in Marketing Cloud specialiseren. In zijn vrije tijd staat hij graag op de tennisbaan!

Tom Nicoletti | linkedin 

Tom is een ervaren, enthousiaste Salesforce Consultant. Begonnen als Oracle Developer en later ook als middleware ontwikkelaar. Vier jaar geleden is hij overgestapt naar het Salesforce platform. Inmiddels heeft hij veel ervaring opgedaan en is hij onder andere gecertificeerd in Pardot en Salesforce CPQ. Het pragmatische karakter van Salesforce spreekt hem zeer aan. Hierdoor kan de meeste tijd besteed worden aan de echten wensen van de klant.

Ben jij dit? | linkedin 

Onze recruiters Eda en Sanne zijn dagelijks op zoek naar nieuwe collega's die een functie als Salesforce Implementatie Consultant willen verwezenlijken. Graag komen zij met je in contact om jouw ambities en drijfveren te bespreken en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ben je geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact op met Sanne of Eda via 040 – 800 99 55! 

Ben jij dit? | linkedin 

Onze recruiters Eda en Sanne zijn dagelijks op zoek naar nieuwe collega's die een functie als Traineeship Salesforce Consultant willen verwezenlijken. Graag komen zij met je in contact om jouw ambities en drijfveren te bespreken en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ben je geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact op met Sanne of Eda via 040 – 800 99 55!

Joost van den Heuvel | linkedin 

Joost is begonnen als stagiaire bij Profit4SF en na het afronden van deze stage is hij doorgegroeid naar Salesforce Consultant. Joost ondersteunt zijn collega's bij verschillende Salesforce projecten, met als doel het creëren van een passende Salesforce omgeving bij klanten. Naast zijn werk bij Profit4SF is hij graag in beweging en regelmatig op het hockey veld te vinden. Daarnaast loopt hij hard, niet alleen voor zijn eigen conditie maar ook voor u als klant!