• Profit4SF
    Profit4SF

    Uw Salesforce implementatie partner

Salesforce partner

Waarom Profit4SF

De wil om te excelleren zit in ons DNA, wij gaan voor het beste resultaat mogelijk.

1. Best in class: hoogste klantwaardering.

Op de Salesforce appexchange zijn wij op basis van de reviews van onze klanten de hoogst gewaardeerde Salesforce partners van Nederland.

 Bekijk ons op de appexchange !

 

 

 

2. Commitment: doen wat we beloven.

Implementaties op basis van een van te voren vastgesteld implementatiedagen.

3. Support: een garantie voor succes.

Profit4SF blijft uw Salesforce partner voor support gedurende de gehele lifecycle van uw Salesforce oplossingen.

Salesforce Partner Nederland

Wij zijn een Pardot Partner en één van de Salesforce Partners van Nederland. Vanuit een full service aanpak helpen wij, de Salesforce partner van Nederland, uw organisatie. Van advies, implementatie, maatwerk tot aan training & support.

Binnen een korte tijd sluit de Salesforce oplossing perfect aan op uw werkprocessen en bedrijfsdoelstellingen en bent u een enthousiaste gebruiker!

Het Profit4Salesforce Team

Leo Leijenaar

Leo Leijenaar is de "playing captain" met 3 decennia ervaring in de ICT in Marketing, Sales en Management. Hij maakte in 2010 kennis met de baanbrekende oplossingen van Salesforce en is enthousiast gebruiker en ambassadeur. In 2013 heeft hij Profit4SF opgericht met als doel om Salesforce implementaties uit te voeren op een pragmatische, no nonsense manier, waarbij klanten enthousiast zijn over het resultaat om alles uit Salesforce te halen!

06-55338250 linkedin  
Leo.Leijenaar@profit4sf.nl

Marcel Deegeling

Marcel is in zijn rol als Chief Operations Officer (COO) verantwoordelijk voor de uitvoering en oplevering van Salesforce projecten. Hij heeft meer dan 30 jaar ICT ervaring binnen het CRM vak. Salesforce kent voor Marcel geen geheimen. Of het nu Sales Cloud, Service Cloud, Marketing Cloud of Pardot betreft, hij helpt bedrijven graag met de implementatie van hun Salesforce oplossing. Marcel staat in zijn vrije tijd graag op de tennis- of golfbaan.

06-27023070 | linkedin
Marcel.Deegeling@profit4sf.nl

Ruben Leijenaar

Ruben heeft een brede kennis van het Salesforce Platform. Naast dat hij zelf implementaties heeft uitgevoerd als consultant is hij momenteel actief als sales consultant. Hierbij adviseert hij nieuwe Salesforce gebruikers om het uiterste uit Salesforce Platform te halen. Wilt u uw Sales, Service of Marketing activiteiten optimaliseren en als bedrijf accelereren, neem dan contact op. In zijn vrije tijd kijkt Ruben graag naar voetbal en speelt hij zelf hockey.

06-53869660 | linkedin
Ruben.Leijenaar@profit4sf.nl

Mathijs Spee | linkedin  

Mathijs is een gedreven Salesforce tijger, met meer dan 7 jaar ervaring als Salesforce consultant Hij heeft zich gespecialiseerd in de Marketing Cloud en Pardot modules van Salesforce en beschikt ook over de ervaring en certificaten van de Sales en Service Cloud modules. Voor al uw Salesforce vragen kunt u bij hem terecht en Mathijs zal niet eerder stoppen tot dat de klant tevreden is.  In zijn vrije tijd vliegt hij graag de wereld over.

Menno Prass | linkedin 

Menno Prass werkt sinds januari 2014 als Salesforce consultant bij Profit4SF. In de rol van Senior Consultant houd hij zich vooral bezig met het projectmanagement en het begeleiden van complexe IT integraties. Door zijn ruime projectervaring in de afgelopen jaren heeft hij zich de Sales Cloud en Service Cloud volledig eigen gemaakt, waardoor hij in staat is om businessprocessen te vertalen naar de beste Salesforce oplossing.

Wouter Meijers | linkedin 

Wouter is allround CRM adviseur en Salesforce specialist. Hij opereert graag op het grensvlak van business en ICT. Houd ervan om diverse rollen te mogen vervullen voor uw project, projectleider, scrum master, lead consultant, data migratie specialist, etc. Zolang het maar om klanten gaat! In zijn vrije tijd brouwt hij graag eigen bieren of gaat hij een rondje rennen. Met als motto "Altijd in beweging" 
 

 Finmar Burger linkedin 

Finmar ondersteunt als Salesforce Consultant diverse projecten. Met zijn brede Salesforce kennis is zijn streven om altijd de best passende en klantgerichte Salesforce omgeving te realiseren. Daarnaast wilt Finmar zich blijven ontwikkelen om een specialist te worden op alle Salesforce vlakken. In zijn vrije tijd gaat hij graag uit eten of naar de film met zijn vrouw, familie of vrienden.   

Freek Kraan linkedin 

Freek is naast Salesforce implementatie consultant tevens supportmanager voor onze klanten en interne vraagbaak.  Zijn ruime ervaring in diverse commerciële functies in het bedrijfsleven stellen hem in staat om de onderliggende processen en wensen van klanten snel te onderkennen en op de juiste manier te vertalen naar de Salesforce functionaliteit. In zijn vrije tijd is hij enthousiast hardloper en sportman.

Martijn Hindriksen linkedin 

Martijn is een Salesforce Consultant die passie heeft voor bedrijfsprocessen & ICT. Door zijn jarenlange ervaring met het Salesforce platform kan hij elk vraagstuk binnen het platform als oplossing configureren en implementeren. Kennis overbrengen naar de klant gedurende implementatie vind hij zeer belangrijk.
In mijn vrije tijd hou ik mijn conditie op peil door hardlopen en regelmatig te zwemmen.

Gianni Albertoe | linkedin 

Gianni is een Certified Salesforce Developer die zich zowel in een project als in een beheer omgeving prima thuis voelt. Gianni is een specialist in het configureren van Salesforce, ontwikkelen in Apex, Visualforce en Javascript. Maatwerk applicaties en interfaces met andere systemen behoort tot zijn dagelijkse taken. Gianni is enthousiast, stressbestendig en een zeer gedreven persoon die resultaatgericht en gepassioneerd te werk gaat. Je kunt Gianni midden in de nacht wakker maken om een potje te schaken!

Mitchell Deegeling | linkedin 

Mitchell is een Salesforce Consultant die zich volledig inleeft in een project en ervoor zal zorgen dat de klant tevreden zal zijn. Mitchell is een vrolijke en gedreven jongen die met u mee zal denken in het creëeren van een mooie Salesforce omgeving. Ooit is hij begonnen als Game Artist, maar is al snel een andere richting op gegaan en werkt nu met erg veel plezier en passie als Implementatie Consultant bij Profit4SF. Wanneer hij niet aan het werk is, zul je hem achter zijn pc zien gamen, games ontwikkelen of buiten zien skaten! 

Sanne Cuijten | linkedin 

Onze Corporate Recruiter Sanne is dagelijks op zoek naar nieuwe collega's die een functie op verschillende niveaus als Salesforce Consultant wilt verwezenlijken. Graag komt zij met je in contact om jouw ambities en drijfveren te bespreken én om te kijken wat de mogelijkheden zijn binnen Profit4SF. Ben je geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact op met Sanne via 040 – 800 99 55 of 06 – 15 34 25 20!

Arno Epping linkedin 

Arno Epping ondersteunt in zijn rol als Salesforce Consultant diverse Salesforce projecten. Gespecialiseerd in Sales Cloud, denkt Arno altijd in out of the box oplossingen voor uw bedrijf. De klant staat centraal. Daarnaast wil Arno zich blijven door ontwikkelen tot een allround Salesforce specialist. Na het behalen van het Service Cloud Consultant certificaat wil hij zich ook in Marketing Cloud specialiseren. In zijn vrije tijd staat hij graag op de tennisbaan!

Debbie Hendriks | linkedin 

Debbie is een gedreven Salesforce Consultant die met haar achtergrond in Bedrijfskunde en Business Intelligence klanten kan voorzien van een goed, accuraat en onderbouwd advies. Debbie is met haar enthousiasme en klantgerichte persoonlijkheid de juiste persoon om uw organisatie te ondersteunen naar een passende en klantgerichte Salesforce omgeving. Na een dag werken is Debbie te vinden in de sportschool of in het park met haar hond.

Joost van den Heuvel | linkedin 

Joost is begonnen als stagiaire bij Profit4SF en na het afronden van deze stage is hij doorgegroeid naar Salesforce Consultant. Joost ondersteunt zijn collega's bij verschillende Salesforce projecten, met als doel het creëren van een passende Salesforce omgeving bij klanten. Naast zijn werk bij Profit4SF is hij graag in beweging en regelmatig op het hockey veld te vinden. Daarnaast loopt hij hard, niet alleen voor zijn eigen conditie maar ook voor u als klant! 

Rutger Vrijdag | linkedin 

Rutger is een Salesforce Consultant die klanttevredenheid en efficiëntie hoog in het vaandel heeft. Vanuit zijn achtergrond als communicatiewetenschapper heeft Rutger een passie voor werken met mensen en het optimaliseren van processen. Hij vertaalt met enthousiasme en plezier de wens van de klant naar de best mogelijke implementatie van Salesforce. Als hij niet aan het werk is kun je Rutger bij zijn vrienden en familie of op de tennisbaan vinden.

Dylan Pluk | linkedin 

Dylan is een resultaatgerichte Salesforce Consultant. Door zijn projectmatige aanpak hoopt hij u als klant altijd tevreden te stellen. Dylan probeert met zijn vragen tot de kern van complexe problemen en bedrijfsprocessen te komen door deze vanuit eenvoud te benaderen. Daarnaast heeft Dylan ervaring met diverse (CRM) software platformen. Dylan is bezig zich te ontwikkelen als allrounder zodat u als klant nog beter kan worden geholpen. Wanneer Dylan niet bezig is met Salesforce gaat hij graag uit eten of is hij te vinden op het voetbalveld.

Jordi Jansen | linkedin 

Jordi is een Salesforce Consultant die een scherpe geest, gezond verstand, oog voor detail en humor in de juiste hoeveelheid combineert, om voor u als klant alles uit uw Salesforce omgeving te halen. Na het behalen van zijn Sales Cloud Certificaat wil hij zich als eerste richten op zijn Service Cloud certificaat om zich vervolgens te ontwikkelen tot allround Salesforce specialist. In zijn vrije tijd trapt Jordi zich graag een slag in de rondte op zijn mountainbike of racefiets of settelt hij zich graag op de bank met een goed boek, film of serie.

Sharjil Oemar | linkedin 

Sharjil is een Salesforce Consultant die zeer klantgericht te werk gaat en zich compleet inleeft in de wensen van de klant. Hij maakt graag de extra meters die nodig zijn om deze wensen te doen uitkomen. Sharjil is een opgewekte, ambitieuze professional met 4 jaar bancaire ervaring en een Master Bedrijfskunde: Information & Knowledge Management. Hij wilt zich graag blijven ontwikkelen tot een expert in alle Salesforce aspecten. Daarnaast houdt hij van reizen, eten en voetbal. In zijn vrije tijd trapt hij dan ook graag een balletje of gaat hij lekker uit eten.

Matthijs Koks | linkedin 

Matthijs is een enthousiaste Salesforce Consultant met een afgeronde master in Management & Entrepreneurship waar hij heeft geleerd om complexe problemen te analyseren en gepaste oplossingen hiervoor te vinden. Als Salesforce Consultant denkt hij dan ook graag met u mee om zo goed mogelijk oplossingen voor u te vinden binnen het Salesforce platform. Matthijs heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en hij vindt het dan ook belangrijk om zijn talenten en kennis steeds verder te ontwikkelen om de klant zo goed mogelijk te kunnen blijven helpen.

Ben jij dit? | linkedin 

Onze Corporate Recruiter Sanne is dagelijks op zoek naar nieuwe collega's die een functie op verschillende niveaus als Salesforce Consultant wilt verwezenlijken. Graag komt zij met je in contact om jouw ambities en drijfveren te bespreken én om te kijken wat de mogelijkheden zijn binnen Profit4SF. Ben je geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact op met Sanne via 040 – 800 99 55 of 06 – 15 34 25 20!