• Privacy Statement
    Privacy Statement

Website Profit4SF

U kunt beslissen om persoonlijke gegevens met ons te delen als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief of inschrijft voor een training van Profit4SF. De data die we mogelijk verzamelen als resultaat van zo’n aanmelding zullen alleen door Profit4SF worden verwerkt, met als enige doel te waarborgen dat u wordt ondersteund met de juiste dienstverlening. Deze data zullen niet met derden worden uitgewisseld.

Profit4SF geeft een hoge prioriteit aan dataprotectie en security. Om deze reden wordt de website van Profit4SF gehost in de Europese Unie om een hoogwaardig niveau van bescherming te garanderen van alle data die worden verzameld en verwerkt.

U heeft uiteraard het recht om te verzoeken om toegang tot of wijziging of verwijdering van uw persoonlijke gegevens. Om hiervan gebruik te maken, kunt u contact opnemen met de Marketing afdeling van Profit4SF via: info@profit4sf.nl.

Cookies

Profit4SF neemt de privacy van gebruikers zeer serieus en leeft de EU-richtlijnen op het terrein van privacy in elektronische communicatie na. Met dit doel hebben we de volgende verklaring opgesteld om u in staat te stellen de cookies te beheren die we verzamelen als u onze website bezoekt.

Wat is een cookie?

Cookies zijn kleine bestanden die worden gedownload op een apparaat als de gebruiker bepaalde websites bezoekt. Cookies stellen een website in staat om gebruikers te herkennen en de navigatie van een bezoeker op verschillende websites te doorgronden.

In de praktijk stuurt de website die u bezoekt informatie naar de browser die vervolgens een tekstbestand genereert. Iedere keer dat een gebruiker terugkeert op dezelfde website achterhaalt de browser dit bestand en stuur dit door naar de server van de website.

De cookies van Profit4SF

Profit4SF streeft ernaar ervoor te zorgen dat u een positieve ervaring heeft als u onze website bezoekt. Om deze reden worden cookies geïnstalleerd op de computer als u onze website bezoekt.

Terwijl u surft op website van Profit4SF kunnen datalogs van uw activiteiten worden verzameld met het doel begrip te krijgen van het geaggregeerde gebruik van rubrieken en pagina’s. Hiervoor maken we gebruik van Google Analytics en Salesforce Pardot.

Google Analytics stelt Profit4SF in staat te analyseren hoe uw interactie met de content op de website verloopt. Om te voorkomen dat uw persoonlijke data in handen komen van Google zetten we deze tool zo in dat het verzamelen van IP-addressen wordt voorkomen. Het is zowel voor Profit4SF als Google niet mogelijk om u en uw online activiteiten te identificeren. Profit4SF maakt ook gebruik van cookies van Pardot om informatie over het surfgedrag te verzamelen zonder dat dit invloed heeft op de gebruikerservaring.

Hoe lang bewaart Profit4SF cookies?

Cookies blijven niet langer dan 24 maanden op uw computer en u kunt besluiten alle cookies op elk gewenst moment te verwijderen binnen uw browser-instellingen.

Cookies-instellingen

Als u het niet eens bent met het gebruik van cookies kunt u uw browser zo instellen dat het gebruik hiervan wordt beperkt of uitgesloten. Uw browser kan u voorzien van informatie en controle over cookies. U kunt via uw browser alerts instellen die melden wanneer een cookie wordt gebruikt en u kunt deze accepteren of afwijzen. U kunt uw browser ook instellen om alle cookies te weigeren of alleen cookies te accepteren die wordt geretourneerd naar de oorspronkelijke servers. U kunt in het algemeen de cookies op uw browser uitschakelen zonder dat dit invloed heeft op de mogelijkheid om de website(s) van Profit4SF te bezoeken.

Om er zeker van de zijn dat u uw weg kunt vinden bij het aanpassen van instellingen treft u hieronder een aantal links aan die kunnen helpen bij het op de juiste manier configureren van andere browsers die u in gebruik kunt hebben.

Cookie settings in Internet Explorer 
Cookie settings in Firefox 
Cookie settings in Chrome 
Cookie settings in Safari

Het doel van cookies

Deze instellingen zijn overigens alleen geldig voor de pagina’s die zijn gecreëerd en in eigendom zijn van Profit4SF. Wanneer we een link aanbrengen naar externe websites en als u hierop klikt, verlaat u de onze website en zijn de instellingen en richtlijnen die van toepassing zijn op onze website niet langer geldig. Dan moet u de cookies-richtlijnen en -instellingen op de nieuwe website in acht nemen.

Doel van de gegevensverwerking

Algemeen doel van de verwerking

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. (Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing.) Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

In voorkomende gevallen kan Profit4SF op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw gegevens zolang u klant van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw profiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. (In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren.) Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens.

U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen (aan onze contactpersoon voor privacyzaken). U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Profit4SF. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Privacy Verklaring Profit4SF

De Privacy Verklaring Profit4SF is van toepassing op alle producten, diensten en activiteiten van Profit4SF. Deze privacyverklaring is gepubliceerd op 20 januari 2017 en zal regelmatig worden aangepast. Laaste update: 18 mei 2018. Indien wij uw gegevens beheren in ons CRM systeem, zullen wij u op de hoogte houden van aanpassingen. Anders nodigen wij u graag uit om deze pagina regelmatig te raadplegen.

© Profit4SF 2017 alle rechten voorbehouden.