Ons team

Leo Leijenaar

Leo Leijenaar

CEO

Leo Leijenaar is de “playing captain” met 3 decennia ervaring in de ICT in Marketing, Sales en Management. Hij maakte in 2010 kennis met de baanbrekende oplossingen van Salesforce en is enthousiast gebruiker en ambassadeur. In 2013 heeft hij Profit4SF opgericht met als doel om Salesforce implementaties uit te voeren op een pragmatische, no nonsense manier, waarbij klanten enthousiast zijn over het resultaat om alles uit Salesforce te halen!

06-55338250 |
leo.leijenaar@profit4sf.nl

Marcel Deegeling

Marcel Deegeling

COO

Marcel is in zijn rol als Chief Operations Officer (COO) verantwoordelijk voor de uitvoering en oplevering van Salesforce projecten. Hij heeft meer dan 30 jaar ICT ervaring binnen het CRM vak. Salesforce kent voor Marcel geen geheimen. Of het nu Sales Cloud, Service Cloud, Marketing Cloud of Pardot betreft, hij helpt bedrijven graag met de implementatie van hun Salesforce oplossing. Marcel staat in zijn vrije tijd graag op de tennis- of golfbaan.

06-27023070 |
marcel.deegeling@profit4sf.nl

Ruben Leijenaar

Ruben Leijenaar

Sales Consultant

Ruben heeft een brede kennis van het Salesforce Platform. Naast dat hij zelf implementaties heeft uitgevoerd is hij momenteel actief als sales consultant. Hierbij adviseert hij nieuwe Salesforce gebruikers om het uiterste uit Salesforce Platform te halen. Wilt u uw Sales, Service of Marketing activiteiten optimaliseren en als bedrijf accelereren, neem dan contact op. In zijn vrije tijd kijkt Ruben graag voetbal en speelt hij zelf hockey.

06-53869660 |
ruben.leijenaar@profit4sf.nl

Mathijs Spee

Mathijs Spee


Mathijs is een gedreven Salesforce tijger, met meer dan 7 jaar ervaring als Salesforce consultant Hij heeft zich gespecialiseerd in de Marketing Cloud en Pardot modules van Salesforce en beschikt ook over de ervaring en certificaten van de Sales en Service Cloud modules. Voor al uw Salesforce vragen kunt u bij hem terecht en Mathijs zal niet eerder stoppen tot dat de klant tevreden is. In zijn vrije tijd vliegt hij graag de wereld over.

Menno Prass

Menno Prass


Menno Prass werkt sinds januari 2014 als Salesforce consultant bij Profit4SF. In de rol van Senior Consultant houd hij zich vooral bezig met het projectmanagement en het begeleiden van complexe IT integraties. Door zijn ruime projectervaring in de afgelopen jaren heeft hij zich de Sales Cloud en Service Cloud volledig eigen gemaakt, waardoor hij in staat is om businessprocessen te vertalen naar de beste Salesforce oplossing.

Freek Kraan

Freek Kraan


Freek is naast Salesforce implementatie consultant tevens supportmanager voor onze klanten en interne vraagbaak. Zijn ruime ervaring in diverse commerciële functies in het bedrijfsleven stellen hem in staat om de onderliggende processen en wensen van klanten snel te onderkennen en op de juiste manier te vertalen naar de Salesforce functionaliteit. In zijn vrije tijd is hij enthousiast hardloper en sportman.

Richard Daeter

Richard Daeter


Richard werkt als Salesforce Lead Consultant bij Profit4SF. In deze rol werkt hij, samen met het team, aan de Salesforce architectuur en het datamodel voor onze klanten op het force.com platform. Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van procesmanagement weet hij complexe processtructuren bij onze klanten snel te doorgronden en met gedegen advies te vertalen naar oplossingen op het Salesforce platform. Richard heeft tevens een ruime ervaring op het gebied van Field Service Management en kent de vraagstukken in deze wereld wat hem goed van pas komt bij de implementatie van de Salesforce Field Service Lightning oplossing.

Arno Epping

Arno Epping


Arno heeft in het begin van zijn Profit4SF carrière gewerkt als Salesforce implementatie consultant. Met zeven Salesforce certificaten op zak en projectervaring in de verschillende Salesforce Clouds heeft Arno veel kennis van het Salesforce platform. Momenteel is Arno werkzaam als accountmanager waar hij bestaande klanten en nieuwe bedrijven adviseert hoe zij Salesforce het beste kunnen inzetten. Mocht u geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen op het gebied van Marketing, Sales, Service, neem dan contact op.

Marco Pietersen

Marco Pietersen


Marco is verantwoordelijk voor de developers van Profit4SF waar hij de Salesforce consultants ondersteunt wanneer een project maatwerk vereist. Hij is een all-round developer die al sinds zijn middelbare school programmeert en in 2013 als Salesforce Apex developer is getraind in Oxford. Ook heeft hij ervaring in consultancy en Agile project management. Zijn hobbies zitten in de ICT sfeer (gaming, hardware en domotica), maar ook board games en modelbouw vindt hij leuk om te doen.

Martijn Hindriksen

Martijn Hindriksen


Martijn is een Salesforce Consultant die passie heeft voor bedrijfsprocessen & ICT. Door zijn jarenlange ervaring met het Salesforce platform kan hij elk vraagstuk binnen het platform als oplossing configureren en implementeren. Kennis overbrengen naar de klant gedurende implementatie vind hij zeer belangrijk.
In mijn vrije tijd hou ik mijn conditie op peil door hardlopen en regelmatig te zwemmen.

Mitchel Deegeling

Mitchel Deegeling


Mitchell is een Salesforce Consultant die zich volledig inleeft in een project en ervoor zal zorgen dat de klant tevreden zal zijn. Mitchell is een vrolijke en gedreven jongen die met u mee zal denken in het creëren van een mooie Salesforce omgeving. Ooit is hij begonnen als Game Artist, maar is al snel een andere richting opgegaan en werkt nu met erg veel plezier en passie als Implementatie Consultant bij Profit4SF. Wanneer hij niet aan het werk is, zul je hem in de sportschool vinden.

Dylan Pluk

Dylan Pluk


Dylan is een resultaatgerichte Salesforce Consultant. Door zijn projectmatige aanpak hoopt hij u als klant altijd tevreden te stellen. Dylan probeert met zijn vragen tot de kern van complexe problemen en bedrijfsprocessen te komen door deze vanuit eenvoud te benaderen. Dylan is specialist op het gebied van Service Cloud en Field Service Lightning. Wanneer Dylan niet bezig is met zijn werk gaat hij is hij te vinden op het voetbalveld.

Sharjil Oemar

Sharjil Oemar


Sharjil is een Salesforce Consultant die zeer klantgericht te werk gaat en zich compleet inleeft in de wensen van de klant. Hij maakt graag de extra meters die nodig zijn om deze wensen te doen uitkomen. Sharjil is een opgewekte, ambitieuze professional met 4 jaar bancaire ervaring en een Master Bedrijfskunde: Information & Knowledge Management. Hij wilt zich graag blijven ontwikkelen tot een expert in alle Salesforce aspecten. Daarnaast houdt hij van reizen, eten en voetbal. In zijn vrije tijd trapt hij dan ook graag een balletje of gaat hij lekker uit eten.

Jordi Jansen

Jordi Jansen


Jordi is een Salesforce Consultant die een scherpe geest, gezond verstand, oog voor detail en humor in de juiste hoeveelheid combineert, om voor u als klant alles uit uw Salesforce omgeving te halen. Na het behalen van zijn Sales Cloud Certificaat wil hij zich als eerste richten op zijn Service Cloud certificaat om zich vervolgens te ontwikkelen tot allround Salesforce specialist. In zijn vrije tijd trapt Jordi zich graag een slag in de rondte op zijn mountainbike of racefiets of settelt hij zich graag op de bank met een goed boek, film of serie.

Debbie Hendriks

Debbie Hendriks


Debbie is een gedreven Salesforce Consultant die met haar achtergrond in Bedrijfskunde en Business Intelligence klanten kan voorzien van een goed, accuraat en onderbouwd advies. Debbie is met haar enthousiasme en klantgerichte persoonlijkheid de juiste persoon om uw organisatie te ondersteunen naar een passende en klantgerichte Salesforce omgeving. Na een dag werken is Debbie te vinden in de sportschool of in het park met haar hond.

Hjalmar Ruijter

Hjalmar Ruijter


Happy customers only! Met dat uitgangspunt gaat Hjalmar elk project aan. Met meer dan 10 jaar ervaring in de financiële sector en een master Business Administration als achtergrond weet hij complexe bedrijfsprocessen grondig te analyseren en te optimaliseren. Uiteraard staat de wens van de klant hierbij centraal. Hjalmar is onder andere gespecialiseerd in Einstein Analytics, FinancialForce, en Sales Cloud. In zijn vrije tijd is hij graag actief op het voetbalveld of op de tennisbaan.

Mikail Jansen

Mikail Jansen


Mikail is een gecertificeerde Salesforce Consultant die tevreden klanten en een uitstekend resultaat hoog in het vaandel heeft staan. Met zijn achtergrond in de online marketing wereld is hij van plan om zich te ontwikkelen tot een specialist op het gebied van Pardot en Marketing Cloud. In zijn vrije tijd kijkt Mikail graag een film of serie of zoekt hij de grens op van zijn kunnen in de Crossfit box. Ook is hij altijd in voor een drankje met vrienden of een etentje buiten de deur.

Pascal Engbers

Pascal Engbers


Pascal is een Salesforce Consultant met een passie voor customer service. Hij heeft jaren ervaring op managementniveau binnen de service branche en heeft hierdoor al 10 jaar CRM ervaring opgedaan. Bij hem staat de klant centraal. Goed projectmanagement en communicatie zijn belangrijk om ieder project tot een succes af te ronden. Pascal vind je in het weekend langs het voetbalveld, in een restaurant of op de bank met een goede serie of film.

Cornelis Vriend

Cornelis Vriend


Cornelis vormt in zijn rol als marketing business consultant de schakel tussen het business vraagstuk van de klant en de oplossingen van Salesforce. Na zijn studie strategische marketing heeft Cornelis meerdere online bedrijven gestart en succesvol verkocht. Hierdoor is hij in staat om uw marketing en business vraagstuk te vertalen naar een automation strategie. In zijn vrije tijd is Cornelis een fanatieke mountainbiker en helpt hij mee aan het onderhoud van de routes.

Tom Possel

Tom Possel


Tom is een gecertificeerde Salesforce Consultant die klanttevredenheid op de eerste plaats heeft staan. In combinatie met zijn achtergrond in Sales en Marketing wil hij zich gaan richten op het behalen van zoveel mogelijk certificaten, om zich zo tot een breed inzetbare Salesforce Consultant te ontwikkelen. In zijn vrije tijd is hij te vinden in het zwembad voor zijn sport waterpolo, gaat hij graag met vrienden uit eten of naar een voetbalwedstrijd.

Tom Hofland

Tom Hofland


Tom is een Salesforce Consultant met meerdere certificaten die graag meedenkt met de klant. Zijn doel is een project dusdanig op te leveren dat voldoet aan alle verwachtingen. Hij heeft Lean Six Sigma Green Belt kennis. Dit komt hem van pas bij het optimaliseren van processen. In zijn vrije tijd gaat hij graag een hapje eten met vrienden of een drankje doen op het terras.

Daniel Klomp

Daniel Klomp


Daniël is een Salesforce Developer die kwaliteit van code en efficiëntie voorop stelt. Door zijn technische achtergrond kan hij adequate oplossingen vinden voor complexe Apex problemen. Om zijn kennis nog verder uit te bereiden studeert hij ook Biomedische Technologie. Daniël vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Naast zijn werk en studie is hij vaak te vinden op het hockeyveld.

Lars Polman

Lars Polman


Lars is een enthousiaste webdeveloper, leergierig en met oog voor detail. Altijd op zoek naar de juiste balans tussen design en gebruiksvriendelijkheid. Lars is verantwoordelijk voor web development binnen Profit4SF, maar denkt ook graag mee met het marketingteam. In zijn vrije tijd staat Lars graag op het voetbalveld, spreekt hij af met vrienden of kijkt hij thuis op de bank naar een serie.

Sanne Cuijten

Sanne Cuijten


Onze Corporate Recruiter Sanne is dagelijks op zoek naar nieuwe collega’s die een functie op verschillende niveaus als Salesforce Consultant wilt verwezenlijken. Graag komt zij met je in contact om jouw ambities en drijfveren te bespreken én om te kijken wat de mogelijkheden zijn binnen Profit4SF. Ben je geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact op met Sanne via 040 – 800 99 55 of 06 – 15 34 25 20!

 

More information?

Would you like to receive more information or get in touch with us?