4 redenen om Pardot in te zetten voor B2B

4 redenen om Pardot in te zetten voor B2B

Pardot is hét marketing automation platform van Salesforce. Begeleid uw leads, stuur de juiste communicatie op het juiste moment, creëer zelf eenvoudig uw multi-channel campagnes. Allemaal in 1 pakket en door de koppeling met Salesforce Sales cloud ontstaat er een unieke combinatie van Sales met Marketing. Zie hieronder een belangrijke uitkomst van het onderzoeksbureau VB Insight:

"80% of marketing automation users saw their number of leads increase, and 77% saw the number of conversions increase."

Dit zijn de belangrijkste voordelen van Salesforce Pardot:

  • Genereer meer leads
  • Verhoog de kwaliteit van uw leads
  • Lead nurturing
  • Doelgericht communiceren

Genereer meer leads

Doordat uw website en formulieren aan Pardot worden gekoppeld, verliest u nooit meer klantgegevens. Creëer door de eenvoudige WYSIWYG oplossing specifieke landing pagina’s die voldoen aan uw specifieke wensen. Leads worden op deze manier snel en eenvoudig vastgelegd in Pardot en door de automatische koppeling met Salesforce worden deze acties meteen omgezet naar leads in Salesforce.

Verhoog de kwaliteit van de leads

Kwaliteit gaat ook in dit geval boven kwantiteit. Pardot stelt u in staat om eenvoudig leads bij te houden en te waarderen. Doordat er bij elke actie van de prospect punten worden toegekend, kunt u eenvoudig kwalificeren hoe geïnteresseerd de lead/prospect is in uw bedrijf.

Lead Nurturing

Het juiste bericht op het juiste moment. Creëer waardevolle verkoop- en marketingprocessen om leads klaar te stomen voor verkoop. Bedenk en creëer eenvoudig marketing campagnes en automatiseer deze processen.

Doelgericht communiceren

Profiteer optimaal van alles wat je online doet en maak gebruik van Pardot's krachtige marketingtools voor e-mail. Maak gebruik van elk beschikbaar Salesforce contact veld voor het verdere personaliseren van e-mails. Of gebruik de juiste velden om lijsten specifiek te segmenteren. Met dynamische content kunt u elke e-mail aanpassen op basis van salesforce velden.

Meer weten over hoe Pardot uw bedrijf meer omzet kan laten genereren, neem dan contact met ons op.

Mathijs Spee - 29 mei 2017

Mathijs Spee

5 handige apps voor Salesforce

5 handige apps voor Salesforce

Salesforce is één van de beste en uitgebreidste CRM Systeem ter wereld. Dit komt niet alleen door alle mogelijkheden die Salesforce zelf aanbiedt om sales, marketing en service van uw bedrijf te automatiseren en te verbeteren, maar ook door de meer dan 2800 applicaties die beschikbaar zijn in de AppExchange van Salesforce. Ik wil u in dit blog meennemen naar de talloze mogelijkheden die de AppExchange te bieden heeft.

Wat is de AppExchange?

De AppExchange van Salesforce is het platform waar allerlei software toepassingen worden aangeboden van andere ontwikkelaars die kunnen worden geïntegreerd binnen Salesforce. Hierdoor heeft u tijdens uw werkzaamheden geen verschillende applicaties nodig, maar kan alles vanuit Salesforce worden gemanaged. De applicaties die te vinden zijn binnen de AppExchange kunnen worden gebruikt voor diverse doeleinden zoals sales, marketing, human resources en financiën. Hieronder vindt u een lijst opgesteld met vijf populaire applicaties die te vinden zijn in Salesforce’s AppExchange en die wij graag implementeren bij onze klanten om zo hun bedrijfsvoering nog eenvoudiger en succesvoller te maken. U kunt zelf ook de AppExchange bekijken op https://appexchange.salesforce.com/

Salesforce Appexchange
MailChimp

MailChimp

MailChimp is een tool om nieuwsbrieven te maken en te versturen naar verschillende mailinglijsten. Door MailChimp te integreren binnen Salesforce kunt u eenvoudig rapporten van de nieuwsbrief campagnes analyseren, aanmeldingen voor de nieuwsbrief beheren en aanmeldingen meteen omzetten naar Leads binnen Salesforce. Naast deze toepassingen is het met MailChimp ook eenvoudig om e-mailtemplates te ontwerpen en statistieken van de campagnes te bekijken zoals de bounce rate, het aantal clicks binnen de campagne, het aantal views en het aantal uitschrijvingen per campagne. Door de koppeling met Salesforce kunt u de complete e-mail marketing managen binnen Salesforce.

Nintex Drawloop

Nintex Drawloop is een toepassing die als doel heeft om diverse objecten samen te voegen tot één document in Salesforce met relevante data. Hierdoor wordt het bedrijfsproces geautomatiseerd, hetgeen de verkoop- en bedrijfsresultaten versnelt. De output kan worden omgezet in een Word, Excel, PowerPoint of PDF document sjabloon of een combinatie hiervan. De toepassing doet het vervelende werk zoals het maken van aanvraagformulieren, offertes, opdrachtbevestigingen etc. waardoor de werknemers van uw bedrijf zich kunnen richten op de dingen waar zij goed in zijn.

DataloaderIO

Dataloader.io & Jitterbit

Met Dataloader en Jitterbit is het eenvoudig om snel gegevens te importeren, exporteren en verwijderen in Salesforce.com doormiddel van een CSV-bestand. Met Jitterbit krijgt u zelfs de mogelijkheid om automatisch dagelijks, wekelijks of maandelijks alle data te importeren of te updaten uit verschillende bestandbronnen. Bijvoorbeeld uit een SQL Server database.

Agile Accelerator

Agile en SCRUM zijn vormen van productontwikkeling die zijn ontstaan in de IT-sector, maar nu in steeds meer sectoren wordt gebruikt. Agile Accelerator is een tool die in Salesforce kan worden geïmplementeerd waarmee het makkelijker wordt om binnen Salesforce de user stories en sprints van uw team bij te houden en een succesvolle implementatie te realiseren binnen tijd, budget en volle tevredenheid van de klant.

Agile Accelerator
Form Assembly

FormAssembly

FormAssembly is een tool waarmee u complexe formulieren eenvoudig kunt maken. Door slimme formulieren te ontwerpen kunt u de processen en conversies beheren en kwalitatief verbeteren. De integratie met Salesforce zorgt ervoor dat u makkelijk de gegevens van de formulieren kunt opslaan binnen Salesforce en kunt delen met uw collega’s. FormAssembly krijgt een 4,7/5 waardering van de Salesforce gebruikers.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of bent u benieuwd wat Profit4SF voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dylan Pluk - 25 september 2017

Dylan Pluk