Marketing Cloud Consultant

Werken voor de best gewaardeerde Salesforce Partner en aan de meest uitdagende Cloud oplossingen? Profit4SF is op zoek naar een gedreven Marketing Cloud Consultant die onze klanten wil helpen binnen het Salesforce platform; Marketing Cloud. Ben je communicatief vaardig en weet je business goed te vertalen naar klantbehoeftes? Dan is dit een positie voor jou bij een TOP bedrijf!

Wat doe je als Marketing Cloud Consultant?
Als Marketing Cloud Consultant help je onze klanten met het realiseren van hun gepersonaliseerde marketing ambities over alle kanalen heen. Je rol is deze marketing vraagstukken bij onze klanten in te richten binnen het Salesforce Marketing Cloud platform. Als expert help je bij het inventariseren van de multi channel customer journeys en bijbehorende campagnes. Je geeft advies over hoe te reageren op e-mail, twitter, facebook en mobiel.Je helpt campagnes op te zetten, inhoud te publiceren en de resultaten te analyseren. Je geeft advies over hoe interacties, vanuit elk kanaal, te interpreteren en de bezoekers realtime van de nodige relevante content te voorzien tijdens zijn reis. Als marketing cloud consultant toon je aan welke impact de marketing inspanningen op het bedrijfsresultaat hebben gehad.

Wie ben jij als Marketing Cloud Consultant?
 HBO of WO studie afgerond in bijvoorbeeld Commerciële Economie, Business en Management of een vergelijkbare richting
Minimaal 2 jaar aantoonbare Salesforce ervaring
 Salesforce certificaten (bijv. Sales Cloud en/of Marketing Cloud)
 Gedreven en communicatief vaardig

 
Goede communicatieve en analytische vaardigheden
 Representatief en analytisch vermogen

 
Rijbewijs B
 
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij jou als Marketing Cloud Consultant?
Wij bieden je een gevarieerd arbeidsvoorwaardenpakket zodat jij je werk goed kunt uitvoeren en dat je privé een ontspannen leven kunt leiden. Verder vinden wij het belangrijk om te investeren in jouw ontwikkeling want alleen dan kunnen we echt samen successen behalen. Verder bieden we:
 Een vast contract
 
Vaste dertiende maand of extra vakantiedagen
 8% vakantiegeld
 26 vakantiedagen per jaar
 Leaseauto of een aantrekkelijke mobiliteitsvergoeding
Laptop
 Collectieve pensioenregeling inclusief werkgeversbijdrage
 Cursussen of opleidingen naar behoefte.
 
Wie is Profit4SF?
Profit4SF is de naam die staat voor business professionals in het vakgebied Salesforce. We geloven in de Cloud CRM oplossing van Salesforce.com en hebben ons als innovatief bedrijfsonderdeel volledig toegelegd op het implementeren van Salesforce applicaties. Wij zijn een gecertificeerde Salesforce Partner. Vanuit een full service gedachte helpen wij onze klanten. Van advies, implementatie, maatwerk tot aan training & support.
 
Solliciteren
Kom jij ons team versterken met jouw kennis en kunde? Wij kunnen niet wachten om met je in contact te komen. Neem contact op met Sanne Cuijten, Corporate Recruiter via 06 – 15 34 25 20. Direct je cv mailen kan ook naar: sanne.cuijten@profitnederland.nl.

Sollicitatie formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.